Cautare

2303 de rezultate pentru "relatii cu clientii" (3.26 secunde)
Astfel, Francia la origine nu avea o conotatie geo-politica, ci mai mult geografica sau sociologica, similara cu termenele actuale Maghreb sau Balcani. ... Neoliticul apare cu 7.000 de ani i.Hr., iar la inceputul secolului al IX-lea i.Hr.
Socialistii europeni ar vrea ca cele doua partide social-democrate din Romania afiliate la Internationala Socialista sa aiba relatii de colaborare. ... Secretarul general al Partidului Socialist European (PES), Phillip Cordery, aflat in vizita in tara noastra, a avut intalniri separate cu liderii PSD si PD.
Aflat ieri la Bruxelles pentru a participa la Consiliul Afaceri Generale si Relatii Externe (CAGRE) al Uniunii Europene, ministrul roman al Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, a adus in atentia UE criza transnistreana.
FARCAS) La sfarsitul anului 2011 in cercurile OZN s-a discutat mult un raspuns pe care Oficiul de stiinta si Tehnologie politica (OSTP) al Casei Albe l-a dat la doua petitii despre informatiile detinute privind relatiile cu vizitatorii extraterestri.
Scriitor, jurnalist, redactor, critic literar, eseist, teoretician al literaturii de anticipatie, cunoscator al mai multor limbi de larga circulatie, el a ocupat pozitii oficiale care i-au facilitat relatii bune cu scriitori si critici din Occident, intr-o perioada in care astfel de relatii erau rare si dificile.
Morgan Freeman este acuzat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu nepoata lui. ... E'Dena Hines le-a dezvaluit lui Lamar Davenport si altora ca bunicul ei a intretinut relatii sexuale nepotrivite cu ea,” a sustinut avocata Beth Unger, in sala de judecata, potrivit New York Post.
In general, explicatia romaneaca a unui vis cu bani este ca acestia inseamna vorbe, adesea aceste vorbe nefiind prea bune. Pentru romani, a visa bani insemna ca vei avea parte de multe vorbe, ca vei fi ametit cu vorbe, ca vei auzi multe vorbe goale.
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri eliberarea lui Traian Chebeleu din functia de director al Directiei de relatii externe a Camerei si a lui Dragos Conovaru din postul de sef al Departamentului economic.
Regulamentul de acces al contribuabilului in sediul Primariei Craiova este aplicat cu picioarele de unii politisti comunitari plantati la usa imobilului, care, bruiati si de incompetenta functionarilor publici, trimit presa la plimbare, incalcand legea.
Cu fulare portocalii la gat, dar fara papioane, delegatii la Primul Congres PLD "au sarbatorit" sambata constituirea oficiala a PLD ca partid politic, prin adoptarea in unanimitate a Statutului si a programului politic, alegandu-si totodata si structurile de conducere.
CV-ul si fotografia comisarului au fost deja postate pe site-ul Asociatiei - http://www.eacd-online.eu/who_we_are/member/member_325198.php, Comisarul Ciocan devenind astfel membru cu drepturi depline in familia europeana a directorilor de comunicare. Activitatea de comunicare si relatii publice pe care Cms.
Nu am avut si nici nu am discutii pe aceasta tema cu nimeni.
Intr-adevar, am ajuns in Romania acum cateva luni, mai exact in luna mai, iar de atunci ma deplasez mult in Capitala, dar si in provincie, deoarece Romania este o tara mare, cu regiuni minunate, peisaje extraordinare si locuitori generosi. ... Sunt relatii excelente, relatii orientate spre viitor.
Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Paris, unde urmeaza sa se intalneasca cu omologul sau, Francois Hollande Trimisul special al AGERPRES, Florentina Peia, transmite:
Si, cu toate acestea, de multe ori, odata ce compania investeste intr-un proiect al comunitatii, aceasta nu are posibilitatea sa urmareasca proiectul sprijinit, administratia nerespectand adeseori parteneriatul.
Cu prilejul prezentei sale in judetul Constanta Excelenta Sa dr. Eldar Hasanov, ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al Republicii Azerbaidjan la Bucuresti a facut ieri o vizita si la redactia cotidianului "Replica" de Constanta, ocazie cu care distinsul diplomat azer a acordat publicatiei noastre, in exclusivitate un interviu:
Exista o serie de mituri despre sex care se pot dovedi adevarate obstacole in descoperirea iubirii adevarate si in cladirea unei relatii de cuplu.
Cifra destinului 1 Cei mai potriviti parteneri pentru tine sunt cei cu cifra destinului 3 sau 5. ... O alta relatie posibila este cu numarul 6. De altfel, armoniosul numar 6 este compatibil cu mai toate cifrele destinului.
Cand li se intampla asta, romanii cer de obicei sfatul prietenilor, apoi necunoscutilor - pe forumuri - si abia apoi discuta cu partenerul.
google-analytics.com